Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Truckers Dangerous Wizards
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dreyfus onderschept slim de pass. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain speelt de bal door. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boswell rent richting de bal. Boswell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Archibald de bal. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yates is nu in balbezit. Yates geeft een lange en hoge pass. Daar is Farris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner rent richting de bal. Bronner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chamberlain met een sublieme pass. Boswell speelt de bal door. Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Truckers - Dangerous Wizards 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Truckers 50%, Dangerous Wizards 50%.
CD Truckers - Dangerous Wizards 1:0

61e minuut.
Bronner passt de bal in één keer door. Dell rent richting de bal. Farris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farris krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tucker met de inworp. Boswell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert York de bal onder controle te krijgen. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ... Holton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Chamberlain probeert de bal aan de voet te houden. Bronner is nu in balbezit. Bronner passt de bal in één keer door. Dell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Truckers 42%, Dangerous Wizards 58%.
CD Truckers - Dangerous Wizards 1:0