Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Bulls Mysterious Kangaroos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
McGwire is nu in balbezit. McGwire geeft een lange en hoge pass. O’Neal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christopher is nu in balbezit. Christopher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Clanton met een harde bal richting middenveld. Newman probeert naar een medespeler te passen. Stewart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asner is nu in balbezit. Asner draait met de bal, schiet en ... Friedland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros passt de bal in één keer door. O`Toole heeft problemen om de bal te vangen. Asner is nu in balbezit. Asner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Bulls - Mysterious Kangaroos 1:0

32e minuut.
O’Neal verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher probeert naar een medespeler te passen. McQueen rent richting de bal. McQueen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Christopher geeft een hoge lob. Dell probeert de bal met de borst te controleren. Seikaly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seikaly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Bulls 65%, Mysterious Kangaroos 35%.
Northern Bulls - Mysterious Kangaroos 1:0

79e minuut.
Wegner met een sublieme pass. Barren heeft problemen om de bal te vangen. Barren passt de bal met de wreef. Asner rent richting de bal. Asner draait met de bal, schiet en ... Friedland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Carey geeft een hoge lob. Inworp. Angel met een snelle inworp. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Bulls 37%, Mysterious Kangaroos 63%.
Northern Bulls - Mysterious Kangaroos 1:0