Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Burn Dirty Bobcats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Capps met een snelle inworp. Garlick probeert naar een medespeler te passen. Biggerstaff probeert naar een medespeler te passen. Mullan rent richting de bal. Mullan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ferguson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler is nu in balbezit. Garlick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garlick krijgt een gele kaart. Butler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Butler kan niet meer verder spelen. Stammler komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Garlick probeert de bal aan de voet te houden. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker passt de bal zonder na te denken. Chesney bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Branch is nu in balbezit. Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Branch begaat een overtreding. Branch krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Garlick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick speelt de bal door. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans is nu in balbezit. Bogans schiet op doel. Abbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cox speelt de bal door. Oaker rent richting de bal. Chesney is nu in balbezit. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stammler rent richting de bal. Stammler geeft de bal voor. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesney rent richting de bal. Chesney draait met de bal, schiet en ... Salter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunseth verovert de bal door een tackle van achteren. Dunseth probeert naar een medespeler te passen. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Oaker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Burn 59%, Dirty Bobcats 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Burn - Dirty Bobcats 0:0

46e minuut.
Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan rent richting de bal. Chesney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chesney krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Capps heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Oaker zijn tegenspeler op de grond. Capps is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capps zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt McArthur de bal. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wade rent richting de bal. Dunseth onderschept slim de pass. Dunseth probeert naar een medespeler te passen. Chesney bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesney draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Burn 38%, Dirty Bobcats 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Burn - Dirty Bobcats 0:0