Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Frogs Dark Panthers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sanneh onderschept slim de pass. Sanneh geeft de bal voor. Kenton is nu in balbezit. Kenton geeft een hoge lob. Grace probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sierman onderschept slim de pass. Sierman met een sublieme pass. Dunn rent richting de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ... Kozar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Wooden trapt de bal weg. Klungelig pakt Kenton de bal. Kenton passt de bal zonder na te denken. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Sanneh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bath bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanneh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bath raakt geblesseerd tijdens het duel. Hill met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cassar kopt de bal weg. Daar is Dunn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogans bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn is nu in balbezit. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cochran verovert de bal door een tackle van achteren. Cochran geeft een lange en hoge pass. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Frogs 62%, Dark Panthers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluegrass Frogs - Dark Panthers 0:0

46e minuut.
Cochran onderschept slim de pass. Cochran probeert naar een medespeler te passen. Cassar is nu in balbezit. Kenton onderschept slim de pass. Kenton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pinner is nu in balbezit. Pinner geeft een lange en hoge pass. Bogans kopt de bal weg. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cashman probeert naar een medespeler te passen. Cochran is nu in balbezit. Cochran probeert naar een medespeler te passen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Cochran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenton is nu in balbezit. Cassar begaat een overtreding. Cassar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kirwan trapt de bal weg van het doel. Bogans rent richting de bal. Cashman is nu in balbezit. Bogans onderschept slim de pass. Bogans geeft een hoge lob. Wooden bokst de bal weg.

69e minuut.
Pinner geeft de bal voor. Cashman is nu in balbezit. Cochran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashman verovert de bal door een tackle van achteren. Cashman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Frogs - Dark Panthers 0:1

78e minuut.
Cheshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheshire passt de bal in één keer door. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Frogs 43%, Dark Panthers 57%.
Bluegrass Frogs - Dark Panthers 0:1