Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pistons Hard Vandals
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Harlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talisman komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Vespucci kopt de bal weg. Lashley rent richting de bal. Lashley passt de bal met de wreef. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Casey heeft problemen om de bal te vangen. Hetherington rent richting de bal. Ralston begaat een overtreding. Ralston krijgt een gele kaart. Hetherington raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetherington zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Edmonson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knowles rent richting de bal. Knowles geeft een hoge lob. Ferrell is nu in balbezit. Ferrell schiet op doel. Tarley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Holton onderschept slim de pass. Onstad verovert de bal door een tackle van achteren. Onstad probeert naar een medespeler te passen. Talisman rent richting de bal. Talisman schiet op doel. Collier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ralston geeft een hoge lob. Vespucci kopt de bal weg. Gros probeert de bal aan de voet te houden. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman schiet op doel. Collier bokst de bal weg.

31e minuut.
Knowles is nu in balbezit. Knowles geeft een lange en hoge pass. Daar is Ralston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lashley rent richting de bal. Lashley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tarley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 49%, Hard Vandals 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Pistons - Hard Vandals 0:0

59e minuut.
Hetherington geeft een lange en hoge pass. Holton is nu in balbezit. Holton geeft een lange en hoge pass. Patrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Holton passt de bal zonder na te denken. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrick begaat een overtreding. Patrick krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lashley met een sublieme pass. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell speelt de bal door. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman schiet op doel. Collier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pistons 41%, Hard Vandals 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Pistons - Hard Vandals 0:0