Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jumping Crew CD Scorers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ashcroft verovert de bal door een tackle van achteren. Ashcroft geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sams de bal onder controle te krijgen. Wolff onderschept slim de pass. Wolff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Powell kopt de bal weg. Daar is Goodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faulkner met een sublieme pass. Wolff rent richting de bal. Wolff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wolff onderschept slim de pass. Wolff geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dunn de bal. Faulkner rent richting de bal. Faulkner draait met de bal, schiet en ... Jones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
McCormick geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castilla met een snelle inworp. Caugherty is nu in balbezit. Caugherty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumping Crew - CD Scorers 1:0

27e minuut.
Daar is Albright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faulkner is nu in balbezit. Daar is Wolff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faulkner rent richting de bal. Faulkner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jumping Crew - CD Scorers 1:1

30e minuut.
Englund onderschept slim de pass. Englund geeft de bal voor. Van Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison verovert de bal door een tackle van achteren. Edison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Goodson speelt de bal door. Klungelig pakt Albright de bal. Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner draait met de bal, schiet en ... Jones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumping Crew 52%, CD Scorers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jumping Crew - CD Scorers 1:1

53e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. Castilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell maakt een afschuwelijke overtreding. Powell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Dunn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Letterman met een snelle inworp. Faulkner is nu in balbezit. Faulkner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Goodson rent richting de bal. Goodson passt de bal met de wreef. Van Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison onderschept slim de pass. Edison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Horn geeft een lange en hoge pass. Englund kopt de bal weg. Wolff is nu in balbezit. Wolff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jumping Crew - CD Scorers 1:2

81e minuut.
Goodson onderschept slim de pass. Goodson passt de bal zonder na te denken. Albright bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner bereikt de bal nog maar net als eerste. Faulkner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Albright bereikt de bal nog maar net als eerste. Lance onderschept slim de pass. Lance met een sublieme pass. Wolff rent richting de bal. Wolff draait met de bal, schiet en ... Jones bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jumping Crew 55%, CD Scorers 45%.
Jumping Crew - CD Scorers 1:2