Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Chinook Spectacular Zebras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Wall geeft een hoge lob. Damon kopt de bal weg. Wood probeert de bal aan de voet te houden. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rich met een snelle inworp. O`Neil rent richting de bal. O`Neil geeft de bal voor. Richards maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gladney rent richting de bal. Penny is nu in balbezit. Penny probeert naar een medespeler te passen. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Penny onderschept slim de pass. Penny speelt de bal door. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens schiet op doel. Dorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keen neemt de hoekschop. Gladney bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens verovert de bal door een tackle van achteren. Giddens schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mahoney met een sublieme pass. Gladney is nu in balbezit. Giddens rent richting de bal. Gladney verovert de bal door een tackle van achteren. Gladney geeft een hoge lob. Ferrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Penny verovert de bal door een tackle van achteren. Penny geeft een hoge lob. Daar is Wall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Penny geeft de bal voor. Slagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higgins krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Higgins geeft een hoge lob. Beach kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Higgins de bal onder controle te krijgen. Penny is nu in balbezit. Penny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mahoney de bal. Giddens rent richting de bal. Giddens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Chinook 69%, Spectacular Zebras 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Superb Chinook - Spectacular Zebras 0:0

55e minuut.
Slagle is nu in balbezit. Slagle speelt de bal door. Penny probeert naar een medespeler te passen. Giddens bereikt de bal nog maar net als eerste. Giddens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Chinook - Spectacular Zebras 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Chinook 52%, Spectacular Zebras 48%.
Superb Chinook - Spectacular Zebras 0:1