Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superb Chinook Rabid Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Zwick heeft problemen om de bal te vangen. Gladney verovert de bal door een tackle van achteren. Gladney probeert naar een medespeler te passen. Appleby is nu in balbezit. Appleby schiet op doel. Boyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Higgins onderschept slim de pass. Nixon begaat een overtreding. Higgins raakt geblesseerd tijdens het duel. Higgins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Westwood de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. Denton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Chinook - Rabid Bloodhounds 1:0

20e minuut.
Nixon rent richting de bal. Nixon passt de bal zonder na te denken. Appleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleby schiet op doel. Dorn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bath neemt de hoekschop. Byboth controleert de bal met de borst. Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koch geeft een lange en hoge pass. Appleby is nu in balbezit. Zwick is nu in balbezit. Zwick draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Superb Chinook - Rabid Bloodhounds 1:1

36e minuut.
Lisi rent richting de bal. Lisi passt de bal in één keer door. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwick onderschept slim de pass. Zwick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Chinook 78%, Rabid Bloodhounds 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Superb Chinook - Rabid Bloodhounds 1:1

85e minuut.
Upchurch rent richting de bal. Lyon rent richting de bal. Upchurch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lyon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Superb Chinook - Rabid Bloodhounds 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superb Chinook 55%, Rabid Bloodhounds 45%.
Superb Chinook - Rabid Bloodhounds 1:2