Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotic Kangaroos Fearsome Choppers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Roland passt de bal zonder na te denken. Ring is nu in balbezit. DiGiamarino maakt een afschuwelijke overtreding. DiGiamarino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Irwin is nu in balbezit. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe passt de bal zonder na te denken. Jamison is nu in balbezit. Jamison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Irwin rent richting de bal. Irwin passt de bal met de wreef. Ring probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Roland met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Beldon rent richting de bal. Ring rent richting de bal. Ring speelt de bal door. Jamison bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Poe is nu in balbezit. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin passt de bal met de wreef. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Kangaroos 58%, Fearsome Choppers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotic Kangaroos - Fearsome Choppers 0:0

48e minuut.
Dunst geeft een hoge lob. Daar is Roland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camden rent richting de bal. Roland onderschept slim de pass. Roland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Striker kopt de bal weg. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ocean zijn tegenspeler op de grond. Ocean krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe passt de bal zonder na te denken. Jamison rent richting de bal. Jamison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotic Kangaroos - Fearsome Choppers 0:1

64e minuut.
Ocean rent richting de bal. Ocean speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison verovert de bal door een tackle van achteren. Jamison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Irwin is nu in balbezit. Striker verovert de bal door een tackle van achteren. Striker passt de bal met de wreef. Jamison bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Ring passt de bal zonder na te denken. Poe rent richting de bal. Poe probeert naar een medespeler te passen. Jamison is nu in balbezit. Jamison haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotic Kangaroos 60%, Fearsome Choppers 40%.
Patriotic Kangaroos - Fearsome Choppers 0:1