Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:15
  • Competitiewedstrijd: League IV 25
  • Stadion: imad fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1740
Fearsome Coyotes Nasty Raptors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Hurst verovert de bal door een tackle van achteren. Hurst passt de bal met de wreef. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant onderschept slim de pass. Durant draait met de bal, schiet en ... Boyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Coyotes - Nasty Raptors 0:1

15e minuut.
Livingston verovert de bal door een tackle van achteren. Livingston passt de bal met de wreef. Bolton rent richting de bal. Critchfield rent richting de bal. Critchfield schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Camic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Livingston geeft een lange en hoge pass. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield schiet op doel. Spann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fearsome Coyotes - Nasty Raptors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Coyotes 53%, Nasty Raptors 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Coyotes - Nasty Raptors 1:1

59e minuut.
Whitfield geeft een lange en hoge pass. Bolton probeert de bal aan de voet te houden. Augustus rent richting de bal. Critchfield onderschept slim de pass. Critchfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurst geeft de bal voor. Knowles rent richting de bal. Durant verovert de bal door een tackle van achteren. Durant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Beckerman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckerman speelt de bal door. Camic is nu in balbezit. Durant verovert de bal door een tackle van achteren. Durant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Coyotes 59%, Nasty Raptors 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Coyotes - Nasty Raptors 1:1