Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fearsome Choppers Intolerable Undertakers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Finley met een snelle inworp. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden passt de bal met de wreef. Oldham rent richting de bal. Oldham draait met de bal, schiet en ... Bronner bokst de bal weg.

8e minuut.
Bowden passt de bal zonder na te denken. Finley met een sublieme pass. Camden rent richting de bal. McKee onderschept slim de pass. McKee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 0:1

12e minuut.
Bowden geeft de bal voor. McKee rent richting de bal. Ring onderschept slim de pass. Oldham onderschept slim de pass. Oldham schiet op doel. Bronner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 0:2

14e minuut.
Jamison verovert de bal door een tackle van achteren. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldham begaat een overtreding. Oldham krijgt een gele kaart. Poe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Poe kan niet meer verder spelen. Hoff komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Inworp. Thomas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Beldon passt de bal met de wreef. Jamison is nu in balbezit. Deacon rent richting de bal. Jamison onderschept slim de pass. Jamison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 1:2

35e minuut.
James is nu in balbezit. Beldon verovert de bal door een tackle van achteren. Ring speelt de bal door. Jamison rent richting de bal. Jamison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jamison schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deacon de bal onder controle te krijgen. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoff onderschept slim de pass. Hoff draait met de bal, schiet en ... Wolyniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Choppers 36%, Intolerable Undertakers 64%.
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 1:2

76e minuut.
Hoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon rent richting de bal. Hoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hoff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ring geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison onderschept slim de pass. Jamison schiet op doel. Wolyniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Choppers 42%, Intolerable Undertakers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Choppers - Intolerable Undertakers 2:2