Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Scorers Dismal Foxes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Wayne is nu in balbezit. Ireland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladney onderschept slim de pass. Gladney draait met de bal, schiet en ... Dore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Scorers - Dismal Foxes 1:0

27e minuut.
Dell kopt de bal weg. Arthur speelt de bal door. Heinz is nu in balbezit. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cyrus rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez is nu in balbezit. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barr rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan speelt de bal door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Scorers - Dismal Foxes 1:1

44e minuut.
Barr onderschept slim de pass. Barr geeft een hoge lob. Klungelig pakt Havlicek de bal. Wayne rent richting de bal. Wayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Scorers - Dismal Foxes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Scorers 47%, Dismal Foxes 53%.
Super Scorers - Dismal Foxes 2:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaqua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson geeft een lange en hoge pass. Gold controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Scorers - Dismal Foxes 2:2

64e minuut.
Heinz rent richting de bal. Heinz passt de bal in één keer door. Barr is nu in balbezit. Jenkins onderschept slim de pass. Jenkins geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thompson speelt de bal door. Klungelig pakt Ireland de bal. Wayne rent richting de bal. Wayne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrus onderschept slim de pass. Cyrus met een sublieme pass. Dell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Scorers 62%, Dismal Foxes 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Scorers - Dismal Foxes 2:2