Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Krieger Prachtvolle Sonnen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 22
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Pflaum is nu in balbezit. Pflaum geeft een hoge lob. Reiche kopt de bal weg. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sparwasser met een sublieme pass. Kapellmann rent richting de bal. Weiskopf verovert de bal door een tackle van achteren. Weiskopf schiet op doel. Leip probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - Prachtvolle Sonnen 0:1

22e minuut.
Zornio met een sublieme pass. Sparwasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparwasser speelt de bal door. Zornio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kapellmann passt de bal zonder na te denken. Clever is nu in balbezit. Wannenmeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wannenmeister krijgt een gele kaart. Clever raakt geblesseerd tijdens het duel. Clever zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - Prachtvolle Sonnen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 54%, Prachtvolle Sonnen 46%.
Düstere Krieger - Prachtvolle Sonnen 0:2

66e minuut.
Sparwasser is nu in balbezit. Simmet verovert de bal door een tackle van achteren. Simmet passt de bal met de wreef. Packert bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Maier de bal. Pflaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaum passt de bal zonder na te denken. Nordhaus rent richting de bal. Nordhaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hänig rent richting de bal. Hänig geeft een lange en hoge pass. Zallberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Packert verovert de bal door een tackle van achteren. Packert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zornio passt de bal in één keer door. Daar is Nordhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simmet begaat een overtreding. Simmet krijgt een gele kaart. Nordhaus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reiche zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vorbeck bokst de bal weg.

90e minuut.
Bagusch rent richting de bal. Packert is nu in balbezit. Packert passt de bal met de wreef. Kroschinsky rent richting de bal. Kroschinsky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 42%, Prachtvolle Sonnen 58%.
Düstere Krieger - Prachtvolle Sonnen 0:2