Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Kerne Harte Felsen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sallmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Herler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenner schiet op doel. Maiwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Harte Felsen 0:1

14e minuut.
Bahnmüller geeft een hoge lob. Inworp. Dambach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamann is nu in balbezit. Hamann geeft een lange en hoge pass. Banovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Kerne - Harte Felsen 1:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Banovic niet meer kan verder spelen. Jünger komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute speelt de bal door. Schwanke geeft een hoge lob. Brenner rent richting de bal. Brenner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 52%, Harte Felsen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Kerne - Harte Felsen 1:1

52e minuut.
Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller passt de bal met de wreef. Haag heeft problemen om de bal te vangen. Stute rent richting de bal. Stute geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scharpenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brenner is nu in balbezit. Brenner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Podolski speelt de bal door. Klungelig pakt Spiegel de bal. Patzifist rent richting de bal. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Podolski passt de bal met de wreef. Spiegel is nu in balbezit. Schwanke is nu in balbezit. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Harte Felsen 2:1

69e minuut.
Sallmayer geeft een hoge lob. Bahnmüller kopt de bal weg. Podolski is nu in balbezit. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Harte Felsen 3:1

81e minuut.
Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Haag bereikt de bal nog maar net als eerste. Haag passt de bal in één keer door. Brenner rent richting de bal. Brenner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Herler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herler geeft de bal voor. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Kerne - Harte Felsen 3:2

84e minuut.
Spickenagel onderschept slim de pass. Spickenagel probeert naar een medespeler te passen. Herler met een sublieme pass. Brenner is nu in balbezit. Brenner draait met de bal, schiet en ... Maiwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Kerne - Harte Felsen 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Kerne 48%, Harte Felsen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harte Kerne - Harte Felsen 3:3