Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Adler Black Sheeps
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Balder heeft problemen om de bal te vangen. Balder draait met de bal, schiet en ... Daar is Uhlenhorst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türk is nu in balbezit. Türk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Balder onderschept slim de pass. Balder speelt de bal door. Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk haalt uit met een fantastische trap. Pensel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Black Sheeps 1:0

28e minuut.
Balder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ott komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nebelung verovert de bal door een tackle van achteren. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen geeft de bal voor. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pensel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Black Sheeps 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 53%, Black Sheeps 47%.
Magische Adler - Black Sheeps 2:0

53e minuut.
Wintzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nebelung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer onderschept slim de pass. Wintzer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nebelung probeert naar een medespeler te passen. Türk rent richting de bal. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Galberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Perino is nu in balbezit. Perino met een sublieme pass. Malachowski rent richting de bal. Malachowski draait met de bal, schiet en ... Ceylan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Adler - Black Sheeps 2:1

76e minuut.
Gäng kopt de bal weg. Chen is nu in balbezit. Ruman onderschept slim de pass. Ruman geeft een hoge lob. Perino kopt de bal weg. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Daar is Galberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galberg haalt uit met een fantastische trap. Gäng speelt de bal door. Malachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malachowski haalt uit met een fantastische trap. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Adler 55%, Black Sheeps 45%.
Magische Adler - Black Sheeps 2:1