Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Sonnen Harte Kerne
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Sparwasser rent richting de bal. Reiche probeert naar een medespeler te passen. Maks is nu in balbezit. Nordhaus onderschept slim de pass. Nordhaus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Podolski is nu in balbezit. Podolski passt de bal met de wreef. Klank is nu in balbezit. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zallberger de bal. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Sonnen - Harte Kerne 0:1

20e minuut.
Sparwasser rent richting de bal. Sparwasser geeft een hoge lob. Daar is Nordhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiskopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiskopf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pandza is nu in balbezit. Podolski probeert naar een medespeler te passen. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Achrainer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reiche rent richting de bal. Glasner rent richting de bal. Reiche maakt een afschuwelijke overtreding. Reiche krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Podolski verovert de bal door een tackle van achteren. Reiche onderschept slim de pass. Reiche met een sublieme pass. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prachtvolle Sonnen - Harte Kerne 1:1

36e minuut.
Doeltrap. Maiwald trapt de bal weg van het doel. Reiche kopt de bal weg. Weiskopf rent richting de bal. Weiskopf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Maiwald speelt de bal door. Reiche kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Weiskopf de bal onder controle te krijgen. Nordhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhaus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Sonnen 39%, Harte Kerne 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prachtvolle Sonnen - Harte Kerne 1:1

60e minuut.
Pisanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neckritz met de inworp. Pflaum is nu in balbezit. Pflaum geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sparwasser geeft een lange en hoge pass. Zornio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dambach. Dambach krijgt een gele kaart. Zornio raakt geblesseerd tijdens het duel. Zornio wilt de vrije trap nemen. Maiwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Sonnen - Harte Kerne 2:1

88e minuut.
Daar is Pflaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaum met een sublieme pass. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Sonnen 37%, Harte Kerne 63%.
Prachtvolle Sonnen - Harte Kerne 2:1