Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unhöfliche Lineale Düstere Krieger
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Simmet verovert de bal door een tackle van achteren. Simmet speelt de bal door. Kucht is nu in balbezit. Packert verovert de bal door een tackle van achteren. Packert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Simmet is nu in balbezit. Sackberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sackberg passt de bal met de wreef. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nusseck heeft problemen om de bal te vangen. Sackberg rent richting de bal. Sackberg met een sublieme pass. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unhöfliche Lineale - Düstere Krieger 1:0

38e minuut.
Simmet is nu in balbezit. Sackberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sackberg passt de bal zonder na te denken. Salzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gahrmann met een snelle inworp. Sackberg is nu in balbezit. Sackberg geeft een lange en hoge pass. Leip kopt de bal weg. Vorbeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kucht geeft een hoge lob. Hänig kopt de bal weg. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann schiet op doel. Leip probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gahrmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langmass is nu in balbezit. Langmass schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unhöfliche Lineale - Düstere Krieger 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Packert de bal. Sackberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Packert. Sackberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sackberg kan niet meer verder spelen. Husch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unhöfliche Lineale 50%, Düstere Krieger 50%.
Unhöfliche Lineale - Düstere Krieger 2:0

49e minuut.
Maier rent richting de bal. Maier speelt de bal door. Bagusch rent richting de bal. Packert is nu in balbezit. Packert schiet op doel. Olbert bokst de bal weg.

55e minuut.
Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter verovert de bal door een tackle van achteren. Parkwächter speelt de bal door. Husch bereikt de bal nog maar net als eerste. Husch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter met een sublieme pass. Salzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann schiet op doel. Vorbeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Nickel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parkwächter rent richting de bal. Packert onderschept slim de pass. Packert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kucht rent richting de bal. Kucht geeft een hoge lob. Landsmann heeft problemen om de bal te vangen. Salzmann rent richting de bal. Salzmann haalt uit met een fantastische trap. Vorbeck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unhöfliche Lineale 48%, Düstere Krieger 52%.
Unhöfliche Lineale - Düstere Krieger 2:0