Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Uerdingen 05 Schuldige Flieger
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Lambrecht speelt de bal door. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz speelt de bal door. Hieber is nu in balbezit. Hieber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Schuldige Flieger 1:0

8e minuut.
Däschner probeert naar een medespeler te passen. Tauchert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garhofer. Garhofer krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pfizenmaier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mösler met een snelle inworp. Hieber rent richting de bal. Hieber geeft een hoge lob. Paal! Hemmerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Donau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Garhofer is nu in balbezit. Garhofer passt de bal met de wreef. Peschl heeft problemen om de bal te vangen. Pankraz is nu in balbezit. Pankraz haalt uit met een fantastische trap. Igelmeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KFC Uerdingen 05 - Schuldige Flieger 1:1

27e minuut.
Pankraz draait met de bal, schiet en ... Balent is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tauchert ... Strafschop! Tauchert krijgt een gele kaart. Balent is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garhofer neemt de penalty, wat een uithaal! Igelmeyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Schuldige Flieger 1:2

32e minuut.
Däschner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tauchert met een snelle inworp. Mösler is nu in balbezit. Mösler geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hieber probeert naar een medespeler te passen. Donau rent richting de bal. Altmann is nu in balbezit. Donau verovert de bal door een tackle van achteren. Donau haalt uit met een fantastische trap. Hemmerich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Däschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hieber verovert de bal door een tackle van achteren. Hieber speelt de bal door. Donau rent richting de bal. Donau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Balent geeft een hoge lob. Striebinger rent richting de bal. Striebinger passt de bal met de wreef. Pankraz rent richting de bal. Pankraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 45%, Schuldige Flieger 55%.
KFC Uerdingen 05 - Schuldige Flieger 1:2

58e minuut.
Corral rent richting de bal. Corral passt de bal met de wreef. Donau rent richting de bal. Kabelitz rent richting de bal. Kabelitz haalt uit met een fantastische trap. Hemmerich bokst de bal weg.

65e minuut.
Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Donau bereikt de bal nog maar net als eerste. Donau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Altmann de bal onder controle te krijgen. Hemmerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hemmerich met een sublieme pass. Corral rent richting de bal. Corral geeft een hoge lob. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Corral verovert de bal door een tackle van achteren. Corral geeft een hoge lob. Falkenburg kopt de bal weg. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 44%, Schuldige Flieger 56%.
KFC Uerdingen 05 - Schuldige Flieger 1:2