Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Uerdingen 05 Unverschämte Eulen
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Achter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrecht probeert naar een medespeler te passen. Kabelitz met een sublieme pass. Donau rent richting de bal. Donau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Unverschämte Eulen 1:0

43e minuut.
Lambrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrecht probeert naar een medespeler te passen. Donau rent richting de bal. Donau haalt uit met een fantastische trap. Neelsen probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Donau verovert de bal door een tackle van achteren. Hieber rent richting de bal. Hieber passt de bal met de wreef. Kabelitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelitz draait met de bal, schiet en ... Fasig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Uerdingen 05 - Unverschämte Eulen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 46%, Unverschämte Eulen 54%.
KFC Uerdingen 05 - Unverschämte Eulen 2:0

61e minuut.
Tauchert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Habich de bal. Lambrecht rent richting de bal. Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Habich draait met de bal, schiet en ... Igelmeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Achter onderschept slim de pass. Kabelitz verovert de bal door een tackle van achteren. Donau rent richting de bal. Kabelitz rent richting de bal. Kabelitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Uerdingen 05 61%, Unverschämte Eulen 39%.
KFC Uerdingen 05 - Unverschämte Eulen 2:0