Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Wölfe Genußvolle Könige
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Märzendorfer kopt de bal weg. Daar is Heß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heß geeft de bal voor. Littbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Littbarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rottstegge met de inworp. Fillinger geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Neigum de bal onder controle te krijgen. Littbarski is nu in balbezit. Littbarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Wölfe - Genußvolle Könige 1:0

22e minuut.
Sawitzki passt de bal in één keer door. Pan rent richting de bal. Rottstegge schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rottstegge is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Wölfe 55%, Genußvolle Könige 45%.
Hellhörige Wölfe - Genußvolle Könige 1:0

50e minuut.
Hadeler is nu in balbezit. Hadeler geeft een hoge lob. Littbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawitzki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Wölfe - Genußvolle Könige 2:0

56e minuut.
Marotzke rent richting de bal. Sawitzki probeert naar een medespeler te passen. Krekel is nu in balbezit. Pan onderschept slim de pass. Pan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krekel heeft problemen om de bal te vangen. Jaksche onderschept slim de pass. Norra is nu in balbezit. Norra haalt uit met een fantastische trap. Galetzka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Wölfe - Genußvolle Könige 2:1

73e minuut.
Boelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesker met een snelle inworp. Norra heeft problemen om de bal te vangen. Norra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Heß raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Penninger komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Ibold de bal. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki haalt uit met een fantastische trap. Penninger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vreven de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Wölfe 60%, Genußvolle Könige 40%.
Hellhörige Wölfe - Genußvolle Könige 2:1