Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Dachse Große Bananen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Nebe de bal. Schwartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartz passt de bal met de wreef. Löble rent richting de bal. Löble draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Damm de bal. Fanselow rent richting de bal. Ebeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow verovert de bal door een tackle van achteren. Fanselow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Necker onderschept slim de pass. Necker geeft een hoge lob. Oettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ebeling is nu in balbezit. Ebeling geeft een lange en hoge pass. Eisl speelt de bal door. Löble is nu in balbezit. Löble schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ebeling passt de bal met de wreef. Babbel is nu in balbezit. Babbel met een sublieme pass. Löble heeft problemen om de bal te vangen. Löble haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fanselow rent richting de bal. Frankfurter verovert de bal door een tackle van achteren. Frankfurter speelt de bal door. Löble rent richting de bal. Löble haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sachse onderschept slim de pass. Sachse geeft de bal voor. Daar is Frankfurter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Dachse 46%, Große Bananen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Dachse - Große Bananen 0:0

57e minuut.
Heckel is nu in balbezit. Heckel probeert naar een medespeler te passen. Nebe rent richting de bal. Nebe haalt uit met een fantastische trap. Cormann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Dachse - Große Bananen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Dachse 48%, Große Bananen 52%.
Magische Dachse - Große Bananen 1:0