Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unverschämte Löwen Rasende Könige
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Obst trapt de bal weg van het doel. Oberbillig rent richting de bal. Oberbillig speelt de bal door. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. Obst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Löwen - Rasende Könige 0:1

9e minuut.
Willmer met een sublieme pass. Nedic bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedic is nu in balbezit. Nedic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ihra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Wiggers is nu in balbezit. Dardemann rent richting de bal. Wiggers onderschept slim de pass. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Löwen 52%, Rasende Könige 48%.
Unverschämte Löwen - Rasende Könige 0:1

54e minuut.
Dannebaum passt de bal zonder na te denken. Ehrl geeft de bal voor. Wiggers rent richting de bal. Wiggers draait met de bal, schiet en ... Obst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unverschämte Löwen - Rasende Könige 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wittekind rent richting de bal. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grobmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardemann verovert de bal door een tackle van achteren. Dardemann probeert naar een medespeler te passen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unverschämte Löwen 54%, Rasende Könige 46%.
Unverschämte Löwen - Rasende Könige 0:2