Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Bananen Ruchlose Zigeuner
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piskorz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sachse rent richting de bal. Sachse geeft een hoge lob. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Metzelder zal de hoekschop nemen. Daar is Beiersdorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sachse is nu in balbezit. Sachse draait met de bal, schiet en ... Hänsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Ruchlose Zigeuner 1:0

5e minuut.
Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Fanselow rent richting de bal. Damm rent richting de bal. Damm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Ruchlose Zigeuner 2:0

12e minuut.
Fritz is nu in balbezit. Piskorz rent richting de bal. Fritz onderschept slim de pass. Fritz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lauterbach de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Damm passt de bal met de wreef. Fanselow is nu in balbezit. Beiersdorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Damm is nu in balbezit. Damm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hänsch trapt de bal weg van het doel. Piskorz kopt de bal weg. Platins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Beiersdorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Beiersdorfer met een sublieme pass. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge schiet op doel. Cormann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Necker onderschept slim de pass. Necker met een sublieme pass. Damm rent richting de bal. Damm haalt uit met een fantastische trap. Rebele probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pladde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritz rent richting de bal. Fritz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Fritz onderschept slim de pass. Fritz probeert naar een medespeler te passen. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunge haalt uit met een fantastische trap. Cormann bokst de bal weg.

43e minuut.
Sachse passt de bal in één keer door. Piskorz geeft de bal voor. Borhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm rent richting de bal. Damm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 49%, Ruchlose Zigeuner 51%.
Große Bananen - Ruchlose Zigeuner 2:0

67e minuut.
Solner met de inworp. Beiersdorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiersdorfer met een sublieme pass. Fanselow rent richting de bal. Fanselow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Ruchlose Zigeuner 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 52%, Ruchlose Zigeuner 48%.
Große Bananen - Ruchlose Zigeuner 3:0