Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Rasende Könige
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Präger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abitz is nu in balbezit. Abitz geeft een hoge lob. Gambalat rent richting de bal. Gambalat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Oberbillig rent richting de bal. Pan is nu in balbezit. Pan probeert naar een medespeler te passen. Kempf is nu in balbezit. Kempf schiet op doel. Ihra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 54%, Rasende Könige 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruhige Lineale - Rasende Könige 0:0

47e minuut.
Lammens speelt de bal door. Kempf is nu in balbezit. Simmet met een sublieme pass. Kempf rent richting de bal. Kempf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lammens is nu in balbezit. Lammens passt de bal zonder na te denken. Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf schiet op doel. Ihra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Oberbillig bereikt de bal nog maar net als eerste. Pan verovert de bal door een tackle van achteren. Pan probeert naar een medespeler te passen. Domke is nu in balbezit. Domke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gambalat geeft de bal voor. Lammens rent richting de bal. Lammens probeert naar een medespeler te passen. Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Rasende Könige 1:0

85e minuut.
Gambalat passt de bal zonder na te denken. Lascal is nu in balbezit. Lascal geeft een hoge lob. Daar is Möwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lammens geeft een lange en hoge pass. Ihra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 39%, Rasende Könige 61%.
Ruhige Lineale - Rasende Könige 1:0