Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Könige Geheimnisvolle Krieger
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Oberbillig rent richting de bal. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum speelt de bal door. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Oberbillig passt de bal zonder na te denken. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum speelt de bal door. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers schiet op doel. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Grobmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobmann geeft de bal voor. Wiggers kan de bal niet met de borst controleren. Wiggers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Padberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Oberbillig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschmidt rent richting de bal. Gutschmidt probeert naar een medespeler te passen. Brunke is nu in balbezit. Brunke haalt uit met een fantastische trap. Ihra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brunke rent richting de bal. Telcher onderschept slim de pass. Gutschmidt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutschmidt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Könige 54%, Geheimnisvolle Krieger 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasende Könige - Geheimnisvolle Krieger 0:0

59e minuut.
Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnick onderschept slim de pass. Rudnick met een sublieme pass. Grobmann is nu in balbezit. Grobmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Könige - Geheimnisvolle Krieger 1:0

83e minuut.
Telcher met een sublieme pass. Buchloh bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchloh passt de bal met de wreef. Brunke heeft problemen om de bal te vangen. Brunke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Ihra met een harde bal richting middenveld. Telcher kopt de bal weg. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Könige 57%, Geheimnisvolle Krieger 43%.
Rasende Könige - Geheimnisvolle Krieger 1:0