Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katastrophale Stiere Dankbare Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Edel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jermann met een snelle inworp. Jedamzik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ochs passt de bal in één keer door. Daar is Trares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trares passt de bal met de wreef. Blasehase bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ochs speelt de bal door. Längst rent richting de bal. Drews verovert de bal door een tackle van achteren. Jedamzik onderschept slim de pass. Jedamzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Conteh is nu in balbezit. Blasehase onderschept slim de pass. Trares rent richting de bal. Blasehase bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase schiet op doel. Macha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vagner met een snelle inworp. Ochs is nu in balbezit. Trares speelt de bal door. Blasehase is nu in balbezit. Blasehase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Dankbare Kartoffeln 0:1

30e minuut.
Fitz heeft problemen om de bal te vangen. Paech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochs. Ochs krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ochs bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase onderschept slim de pass. Blasehase met een sublieme pass. Tretschok rent richting de bal. Tretschok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Joder trapt de bal weg van het doel. Ohnewein probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Trares de bal onder controle te krijgen. Blasehase bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasehase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 57%, Dankbare Kartoffeln 43%.
Katastrophale Stiere - Dankbare Kartoffeln 0:1

70e minuut.
Joder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tretschok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trares heeft problemen om de bal te vangen. Trares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ochs met een sublieme pass. Fitz geeft een lange en hoge pass. Ohnewein kopt de bal weg. Blasehase controleert de bal met de borst. Blasehase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Köpf is nu in balbezit. Jedamzik verovert de bal door een tackle van achteren. Jedamzik passt de bal zonder na te denken. Längst is nu in balbezit. Längst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 54%, Dankbare Kartoffeln 46%.
Katastrophale Stiere - Dankbare Kartoffeln 0:1