Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Dachse Große Zwiebeln
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Panning de bal. Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Wolle zijn tegenspeler op de grond. Wolle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Lachmann geeft de bal voor. Dahm kopt de bal weg. Jessien kan de bal niet met de borst controleren. Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Winkens passt de bal zonder na te denken. Panning bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel speelt de bal door. Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber schiet op doel. Geusedam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Dachse - Große Zwiebeln 0:1

18e minuut.
Mann rent richting de bal. Schreiber rent richting de bal. Corde verovert de bal door een tackle van achteren. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alborn kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Winkens is nu in balbezit. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann met een sublieme pass. Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber schiet op doel. Geusedam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klose komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klose probeert naar een medespeler te passen. Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Corde onderschept slim de pass. Corde passt de bal zonder na te denken. Jessien heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dachse 70%, Große Zwiebeln 30%.
Große Dachse - Große Zwiebeln 0:1

52e minuut.
Gade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winkens rent richting de bal. Winkens speelt de bal door. Daar is Panning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panning draait met de bal, schiet en ... Schunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jessien is nu in balbezit. Schreiber verovert de bal door een tackle van achteren. Schreiber met een sublieme pass. Klose is nu in balbezit. Klose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Corde geeft een hoge lob. Wück heeft problemen om de bal te vangen. Panning is nu in balbezit. Panning schiet op doel. Schunk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Dachse 49%, Große Zwiebeln 51%.
Große Dachse - Große Zwiebeln 0:1