Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Sonnen Hellhörige Schweine
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pitzer met een sublieme pass. Hesl rent richting de bal. Hesl passt de bal in één keer door. Ballak rent richting de bal. Ballak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Pitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirk rent richting de bal. Bley rent richting de bal. Pirk verovert de bal door een tackle van achteren. Pirk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ganoyli met de inworp. Pfuhler is nu in balbezit. Pezzey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfuhler raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfuhler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kreckler heeft problemen om de bal te vangen. Dumke rent richting de bal. Dumke passt de bal met de wreef. Hesl rent richting de bal. Hesl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Breitkopf de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Sonnen - Hellhörige Schweine 0:1

26e minuut.
Daar is Pezzey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesl verovert de bal door een tackle van achteren. Hesl passt de bal in één keer door. Ballak rent richting de bal. Ballak haalt uit met een fantastische trap. Hack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pfuhler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilhan rent richting de bal. Hesl onderschept slim de pass. Hesl draait met de bal, schiet en ... Breitkopf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stauf is nu in balbezit. Hesl verovert de bal door een tackle van achteren. Hesl met een sublieme pass. Ballak is nu in balbezit. Ballak draait met de bal, schiet en ... Hack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Sonnen 52%, Hellhörige Schweine 48%.
Rasende Sonnen - Hellhörige Schweine 0:1

67e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Hesl verovert de bal door een tackle van achteren. Hesl passt de bal met de wreef. Ballak is nu in balbezit. Ballak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Sonnen - Hellhörige Schweine 0:2

73e minuut.
Woltemade met een harde bal richting middenveld. Hesl kopt de bal weg. Dumke is nu in balbezit. Ballak verovert de bal door een tackle van achteren. Ballak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stauf is nu in balbezit. Stauf geeft een lange en hoge pass. Woltemade heeft problemen om de bal te vangen. Springfeld rent richting de bal. Springfeld draait met de bal, schiet en ... Ruland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Sonnen - Hellhörige Schweine 1:2

84e minuut.
Ilhan met een snelle inworp. Pezzey rent richting de bal. Pezzey geeft een hoge lob. Springfeld is nu in balbezit. Springfeld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Sonnen 49%, Hellhörige Schweine 51%.
Rasende Sonnen - Hellhörige Schweine 1:2