Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:50
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 13
  • Stadion: KSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1365
Große Kronjuwelen Fortuna Heulbojen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Habedank geeft de bal voor. Bajohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähr verovert de bal door een tackle van achteren. Oelschlägel onderschept slim de pass. Oelschlägel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pingel geeft een hoge lob. Solz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajohr. Bajohr krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Solz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bähr met een snel genomen vrije trap. Nappert kan de bal niet met de borst controleren. Ahnefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wald onderschept slim de pass. Wald draait met de bal, schiet en ... Klevenhusen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bähr speelt de bal door. Brill rent richting de bal. Solz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt geeft de bal voor. Blume rent richting de bal. Bajohr onderschept slim de pass. Bajohr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Habedank verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garhammer heeft problemen om de bal te vangen. Garhammer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bähr met een sublieme pass. Wald is nu in balbezit. Nedic is nu in balbezit. Garhammer rent richting de bal. Garhammer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Fortuna Heulbojen 1:0

45e minuut.
Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiffert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Porcello de bal. Bajohr is nu in balbezit. Bajohr haalt uit met een fantastische trap. Paal! Merle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 58%, Fortuna Heulbojen 42%.
Große Kronjuwelen - Fortuna Heulbojen 1:0

61e minuut.
Habedank heeft problemen om de bal te vangen. Ahnefeld rent richting de bal. Ahnefeld speelt de bal door. Daar is Galetzka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetzka geeft een lange en hoge pass. Klevenhusen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pingel met een sublieme pass. Bajohr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galetzka. Galetzka krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Solz probeert naar een medespeler te passen. Ahnefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnefeld passt de bal met de wreef. Oelschlägel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelschlägel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mälck komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bähr probeert de bal met de borst te controleren. Bähr probeert naar een medespeler te passen. Mälck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mälck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Fortuna Heulbojen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 44%, Fortuna Heulbojen 56%.
Große Kronjuwelen - Fortuna Heulbojen 2:0