Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Zwiebeln Ruhige Lineale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Inworp. Lange met de inworp. Liepack heeft problemen om de bal te vangen. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Schreiber schiet op doel. Bach probeert naar een medespeler te passen. Lagerfeld rent richting de bal. Mann is nu in balbezit. Mann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Zwiebeln - Ruhige Lineale 1:0

38e minuut.
Naujoks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mai komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hombach geeft een hoge lob. Insel kopt de bal weg. Liepack heeft problemen om de bal te vangen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nothaft trapt de bal weg. Beuchel kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bach geeft een hoge lob. Beuchel kopt de bal weg. Schreiber heeft problemen om de bal te vangen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Große Zwiebeln - Ruhige Lineale 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Zwiebeln 42%, Ruhige Lineale 58%.
Große Zwiebeln - Ruhige Lineale 2:0

51e minuut.
von Zech passt de bal in één keer door. Lagerfeld is nu in balbezit. Lagerfeld passt de bal zonder na te denken. Daar is Iken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
von Zech passt de bal in één keer door. Beuchel heeft problemen om de bal te vangen. Beuchel probeert naar een medespeler te passen. Mailänder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mailänder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Christler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rommel met een snelle inworp. Daar is Lagerfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagerfeld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Zwiebeln 59%, Ruhige Lineale 41%.
Große Zwiebeln - Ruhige Lineale 2:0