Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Heulbojen Hellhörige Schweine
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hesl onderschept slim de pass. Hesl speelt de bal door. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak haalt uit met een fantastische trap. Nedic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pingel speelt de bal door. Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Hesl rent richting de bal. Hesl draait met de bal, schiet en ... Klevenhusen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Heulbojen - Hellhörige Schweine 0:1

33e minuut.
Massini geeft een lange en hoge pass. Brill is nu in balbezit. Pfuhler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfuhler krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Brill kopt de bal weg. Daar is Ganoyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganoyli passt de bal in één keer door. Bajohr is nu in balbezit. Bajohr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pitzer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ahnefeld de bal onder controle te krijgen. Nappert is nu in balbezit. Ballak onderschept slim de pass. Ballak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bley rent richting de bal. Ahnefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bley maakt een afschuwelijke overtreding. Ahnefeld raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ahnefeld kan niet meer verder spelen. Farrenkopf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Heulbojen 53%, Hellhörige Schweine 47%.
Fortuna Heulbojen - Hellhörige Schweine 0:1

58e minuut.
Nedic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreckler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesl rent richting de bal. Hesl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Oelschlägel passt de bal met de wreef. Bajohr rent richting de bal. Pitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajohr onderschept slim de pass. Bajohr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Heulbojen - Hellhörige Schweine 1:1

72e minuut.
Schmidt passt de bal met de wreef. Hesl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesl geeft de bal voor. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pfuhler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bley is nu in balbezit. Farrenkopf is nu in balbezit. Hesl verovert de bal door een tackle van achteren. Hesl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Massini met de inworp. Schmidt rent richting de bal. Schmidt met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitzer de bal. Pitzer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Heulbojen 52%, Hellhörige Schweine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Heulbojen - Hellhörige Schweine 1:1