Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:48
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 13
  • Stadion: KSC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2074
Große Kronjuwelen Rasende Sonnen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Garhammer passt de bal in één keer door. Mälck is nu in balbezit. Mälck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Porcello heeft problemen om de bal te vangen. Rucker rent richting de bal. Porcello rent richting de bal. Rucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Galetzka probeert de bal aan de voet te houden. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal in één keer door. Springfeld is nu in balbezit. Springfeld haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dumke speelt de bal door. Blume bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf begaat een overtreding. Stauf krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Bähr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähr passt de bal zonder na te denken. Mälck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mälck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 1:0

37e minuut.
Blume onderschept slim de pass. Blume speelt de bal door. Mälck is nu in balbezit. Mälck schiet op doel. Hack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 2:0

42e minuut.
Galetzka rent richting de bal. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähr met een sublieme pass. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 48%, Rasende Sonnen 52%.
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 2:0

49e minuut.
Rucker speelt de bal door. Klungelig pakt Springfeld de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galetzka. Galetzka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stauf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiffert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Blume geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rucker met een snelle inworp. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blume probeert naar een medespeler te passen. Vittek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Springfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirk rent richting de bal. Pirk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 2:1

87e minuut.
Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk rent richting de bal. Pirk speelt de bal door. Springfeld is nu in balbezit. Springfeld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 65%, Rasende Sonnen 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Große Kronjuwelen - Rasende Sonnen 2:2