Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katastrophale Stiere Reyes United
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Conteh rent richting de bal. Farbig verovert de bal door een tackle van achteren. Farbig passt de bal zonder na te denken. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jarkulisch is nu in balbezit. Jarkulisch schiet op doel. Macha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Reyes United 0:1

9e minuut.
Vagner geeft de bal voor. Conteh kopt de bal weg. Sebastian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik draait met de bal, schiet en ... Gaiser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Jarkulisch rent richting de bal. Jarkulisch geeft de bal voor. Farbig kopt de bal weg. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter schiet op doel. Macha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Joder kopt de bal weg. Conteh probeert de bal aan de voet te houden. Ochs rent richting de bal. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Conteh is nu in balbezit. Conteh probeert naar een medespeler te passen. Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst is nu in balbezit. Längst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jedamzik schiet op doel. Westerwelle probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vagner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conteh springt en kopt de bal. Gaiser bokst de bal weg.

36e minuut.
Nonnenmacher rent richting de bal. Vagner onderschept slim de pass. Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst schiet op doel. Gaiser bokst de bal weg. Gaiser probeert naar een medespeler te passen. Ochs kopt de bal weg. Längst is nu in balbezit. Längst schiet op doel. Gaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 46%, Reyes United 54%.
Katastrophale Stiere - Reyes United 0:1

53e minuut.
Joder geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldschmitt met de inworp. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Conteh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conteh passt de bal zonder na te denken. Doppler met een sublieme pass. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Reyes United 0:2

65e minuut.
Daar is Ochs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonnenmacher is nu in balbezit. Jedamzik onderschept slim de pass. Längst is nu in balbezit. Längst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Reyes United 1:2

69e minuut.
Farbig rent richting de bal. Jedamzik onderschept slim de pass. Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Längst rent richting de bal. Längst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nonnenmacher passt de bal in één keer door. Sebastian is nu in balbezit. Ochs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochs krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kobs speelt de bal door. Goldschmitt speelt de bal door. Ochs is nu in balbezit. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nsereko met een sublieme pass. Daar is Vagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagner met een sublieme pass. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 51%, Reyes United 49%.
Katastrophale Stiere - Reyes United 1:2