Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harte Frösche Grauenvolle Kronen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Ettlinger heeft problemen om de bal te vangen. Tüting onderschept slim de pass. Tüting probeert naar een medespeler te passen. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Langenscheidt passt de bal in één keer door. Wurm rent richting de bal. Ettlinger rent richting de bal. Wurm verovert de bal door een tackle van achteren. Wurm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ettlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm verovert de bal door een tackle van achteren. Wurm passt de bal in één keer door. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zilgas is nu in balbezit. Wurm verovert de bal door een tackle van achteren. Wurm passt de bal in één keer door. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Grauenvolle Kronen 0:1

39e minuut.
Koitka rent richting de bal. Koitka speelt de bal door. Klungelig pakt Deschenhalm de bal. Wurm is nu in balbezit. Wurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Frösche 65%, Grauenvolle Kronen 35%.
Harte Frösche - Grauenvolle Kronen 0:1

48e minuut.
Schlüter passt de bal met de wreef. Langenscheidt is nu in balbezit. Wolterink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolterink krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Wolterink passt de bal zonder na te denken. Schwartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüting geeft een hoge lob. Wielandt is nu in balbezit. Wielandt geeft een lange en hoge pass. Norden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Langenscheidt draait met de bal, schiet en ... Deschenhalm probeert de bal aan de voet te houden. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm schiet op doel. Zilgas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wielandt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wurm springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Igl verovert de bal door een tackle van achteren. Igl met een sublieme pass. Drews rent richting de bal. Drews haalt uit met een fantastische trap. Zernicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harte Frösche - Grauenvolle Kronen 1:1

68e minuut.
Schwartz passt de bal zonder na te denken. Zilgas speelt de bal door. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenscheidt draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tüting passt de bal met de wreef. Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt passt de bal in één keer door. Wurm is nu in balbezit. Wurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harte Frösche - Grauenvolle Kronen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harte Frösche 65%, Grauenvolle Kronen 35%.
Harte Frösche - Grauenvolle Kronen 1:2