Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dankbare Kartoffeln Hellhörige Schweine
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Kreckler is nu in balbezit. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohnewein. Ohnewein krijgt een gele kaart. Ballak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hesl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Edel geeft de bal voor. Woltemade rent richting de bal. Woltemade geeft een hoge lob. Hamacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Windfuhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bley rent richting de bal. Bley geeft de bal voor. Kreckler rent richting de bal. Kreckler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kahlcke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pfuhler met een snelle inworp. Hesl rent richting de bal. Hesl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Habeck onderschept slim de pass. Hesl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesl met een sublieme pass. Daar is Ballak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Hellhörige Schweine 0:1

39e minuut.
Ohnewein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohnewein passt de bal in één keer door. Habeck rent richting de bal. Trares onderschept slim de pass. Trares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dankbare Kartoffeln - Hellhörige Schweine 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Kartoffeln 49%, Hellhörige Schweine 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dankbare Kartoffeln - Hellhörige Schweine 1:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ganoyli de bal onder controle te krijgen. Paech is nu in balbezit. Paech probeert naar een medespeler te passen. Hamacher is nu in balbezit. Hamacher schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dankbare Kartoffeln - Hellhörige Schweine 2:1

78e minuut.
Trares probeert naar een medespeler te passen. Woltemade is nu in balbezit. Ganoyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trares onderschept slim de pass. Trares draait met de bal, schiet en ... Ruland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dankbare Kartoffeln 50%, Hellhörige Schweine 50%.
Dankbare Kartoffeln - Hellhörige Schweine 2:1