Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:48
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 13
  • Stadion: KSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2111
Große Kronjuwelen Große Zwiebeln
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wald onderschept slim de pass. Garhammer is nu in balbezit. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer rent richting de bal. Garhammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hombach heeft problemen om de bal te vangen. Galetzka rent richting de bal. Galetzka passt de bal in één keer door. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Wald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wald kopt de bal weg. Beuchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel speelt de bal door. Schreiber rent richting de bal. Schreiber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Porcello rent richting de bal. Klungelig pakt Porcello de bal. Porcello speelt de bal door. Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bähr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähr passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klose de bal. Klose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Große Zwiebeln 0:1

43e minuut.
Knigge is nu in balbezit. Garhammer rent richting de bal. Garhammer passt de bal zonder na te denken. Wald is nu in balbezit. Wald haalt uit met een fantastische trap. Schunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 58%, Große Zwiebeln 42%.
Große Kronjuwelen - Große Zwiebeln 0:1

52e minuut.
Bähr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähr geeft de bal voor. Wück probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wald rent richting de bal. Wald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Schreiber passt de bal met de wreef. Knigge bereikt de bal nog maar net als eerste. Knigge passt de bal met de wreef. Klose is nu in balbezit. Klose haalt uit met een fantastische trap. Merle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Knigge bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetzka onderschept slim de pass. Galetzka speelt de bal door. Garhammer is nu in balbezit. Garhammer haalt uit met een fantastische trap. Schunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 43%, Große Zwiebeln 57%.
Große Kronjuwelen - Große Zwiebeln 0:1