Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Reyes United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Rommel is nu in balbezit. Farbig onderschept slim de pass. Farbig geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Farbig is nu in balbezit. Farbig speelt de bal door. Liepack met een sublieme pass. Klungelig pakt Darmstädter de bal. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Rommel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farbig bereikt de bal nog maar net als eerste. Farbig met een sublieme pass. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nothaft bokst de bal weg.

24e minuut.
Gaiser trapt de bal weg van het doel. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager speelt de bal door. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Reyes United 0:1

26e minuut.
Allstadt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldschmitt met een snelle inworp. Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Insel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarkulisch met de inworp. Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Liepack geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldschmitt met de inworp. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Reyes United 0:2

45e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager draait met de bal, schiet en ... Allstadt probeert de bal aan de voet te houden. Darmstädter is nu in balbezit. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Reyes United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 58%, Reyes United 42%.
Ruhige Lineale - Reyes United 0:3

78e minuut.
Goldschmitt is nu in balbezit. Goldschmitt geeft de bal voor. Liepack probeert de bal aan de voet te houden. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nonnenmacher speelt de bal door. Iken rent richting de bal. Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken is nu in balbezit. Iken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobs geeft een lange en hoge pass. Nonnenmacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liepack rent richting de bal. Liepack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bach rent richting de bal. Goldschmitt verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmitt met een sublieme pass. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap. Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Reyes United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 44%, Reyes United 56%.
Ruhige Lineale - Reyes United 0:4