Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katastrophale Stiere Harte Frösche
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Naundorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Drews onderschept slim de pass. Drews speelt de bal door. Schlüter rent richting de bal. Schlüter geeft een lange en hoge pass. Macha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ochs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägerbäumer rent richting de bal. Hägerbäumer speelt de bal door. Daar is Drews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drews haalt uit met een fantastische trap. Macha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Harte Frösche 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 54%, Harte Frösche 46%.
Katastrophale Stiere - Harte Frösche 0:1

48e minuut.
Schlüter is nu in balbezit. Schlüter speelt de bal door. Drews is nu in balbezit. Drews haalt uit met een fantastische trap. Macha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Harte Frösche 0:2

57e minuut.
Conteh verovert de bal door een tackle van achteren. Conteh met een sublieme pass. Janicki speelt de bal door. Längst rent richting de bal. Längst haalt uit met een fantastische trap. Norden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Harte Frösche 1:2

82e minuut.
Janicki passt de bal in één keer door. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schwartz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schwartz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Daar is Längst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janicki rent richting de bal. Janicki met een sublieme pass. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Drews bereikt de bal nog maar net als eerste. Naundorf onderschept slim de pass. Naundorf geeft een hoge lob. Längst is nu in balbezit. Längst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 60%, Harte Frösche 40%.
Katastrophale Stiere - Harte Frösche 1:2