Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:48
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga 13
  • Stadion: KSC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1362
Große Kronjuwelen Grauenvolle Kronen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Galetzka passt de bal zonder na te denken. Teichert is nu in balbezit. Teichert geeft een lange en hoge pass. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Kronjuwelen - Grauenvolle Kronen 0:1

25e minuut.
Ganter rent richting de bal. Koitka geeft de bal voor. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm is nu in balbezit. Wurm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bähr speelt de bal door. Wald rent richting de bal. Garhammer rent richting de bal. Wald rent richting de bal. Wald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zernicke trapt de bal weg van het doel. Garhammer kopt de bal weg. Daar is Betzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wald is nu in balbezit. Wald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zernicke trapt de bal weg van het doel. Bähr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reisinger de bal onder controle te krijgen. Wald rent richting de bal. Wald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Koitka passt de bal in één keer door. Jesmann rent richting de bal. Jesmann geeft een lange en hoge pass. Wurm kan de bal niet met de borst controleren. Wurm schiet op doel. Merle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Teichert onderschept slim de pass. Teichert passt de bal zonder na te denken. Langenscheidt met een sublieme pass. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 50%, Grauenvolle Kronen 50%.
Große Kronjuwelen - Grauenvolle Kronen 0:1

52e minuut.
Wurm rent richting de bal. Wurm schiet op doel. Klungelig pakt Blume de bal. Langenscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenscheidt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koitka probeert de bal aan de voet te houden. Solz met een sublieme pass. Garhammer speelt de bal door. Wald is nu in balbezit. Wald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jesmann onderschept slim de pass. Bähr rent richting de bal. Jesmann verovert de bal door een tackle van achteren. Jesmann geeft de bal voor. Wielandt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Langenscheidt rent richting de bal. Langenscheidt geeft de bal voor. Klungelig pakt Hadeler de bal. Jesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tüting rent richting de bal. Koitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitka probeert naar een medespeler te passen. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Kronjuwelen 63%, Grauenvolle Kronen 37%.
Große Kronjuwelen - Grauenvolle Kronen 0:1