Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellhörige Hunde Schreckliche Esel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Regh probeert naar een medespeler te passen. Kämpf is nu in balbezit. Kämpf probeert naar een medespeler te passen. Nimsgern bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimsgern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schreckliche Esel 0:1

12e minuut.
Schlögl is nu in balbezit. Fiel onderschept slim de pass. Fiel passt de bal in één keer door. Gutzkow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutzkow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Balicki trapt de bal weg van het doel. Langbein kopt de bal weg. Hinze rent richting de bal. Kutterer rent richting de bal. Kutterer haalt uit met een fantastische trap. Balicki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dallmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bittencourt met de inworp. Fiel is nu in balbezit. Fiel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brammer passt de bal in één keer door. Nimsgern rent richting de bal. Kämpf rent richting de bal. Kämpf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brammer met een sublieme pass. Kämpf rent richting de bal. Nimsgern rent richting de bal. Kämpf is nu in balbezit. Kämpf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellhörige Hunde - Schreckliche Esel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Hunde 50%, Schreckliche Esel 50%.
Hellhörige Hunde - Schreckliche Esel 0:2

80e minuut.
Kutterer geeft een lange en hoge pass. Bittencourt rent richting de bal. Bittencourt passt de bal zonder na te denken. Gutzkow is nu in balbezit. Gutzkow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Fiel de bal. Kämpf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiel. Fiel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hahn rent richting de bal. Weishaupt is nu in balbezit. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishaupt verovert de bal door een tackle van achteren. Weishaupt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellhörige Hunde 39%, Schreckliche Esel 61%.
Hellhörige Hunde - Schreckliche Esel 0:2