Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grauenvolle Löwen Fettige Stiere
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Notarius probeert naar een medespeler te passen. Thier is nu in balbezit. Thier geeft een lange en hoge pass. Ader bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Jülg de bal. Böse is nu in balbezit. Ader rent richting de bal. Böse verovert de bal door een tackle van achteren. Böse probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Löwen - Fettige Stiere 1:0

38e minuut.
Böse probeert de bal aan de voet te houden. Jülg is nu in balbezit. Jülg speelt de bal door. Bleibtreu is nu in balbezit. Bleibtreu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marin met de inworp. Dirnberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirnberger passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Löwen 46%, Fettige Stiere 54%.
Grauenvolle Löwen - Fettige Stiere 1:0

68e minuut.
Ertl probeert naar een medespeler te passen. Fürst is nu in balbezit. Dahoud onderschept slim de pass. Ader rent richting de bal. Ader schiet op doel. Ahlert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ader is nu in balbezit. Ader speelt de bal door. Dahoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahoud draait met de bal, schiet en ... Damnitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grauenvolle Löwen - Fettige Stiere 2:0

88e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader is nu in balbezit. Ader passt de bal zonder na te denken. Palme bereikt de bal nog maar net als eerste. Palme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grauenvolle Löwen 42%, Fettige Stiere 58%.
Grauenvolle Löwen - Fettige Stiere 2:0