Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meisterliche Könige Magische Adler
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Mähler geeft de bal voor. Bergmann controleert de bal met de borst. Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baierl onderschept slim de pass. Kohler rent richting de bal. Kohler probeert naar een medespeler te passen. Moritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moritz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rudschuck geeft een hoge lob. Kahrs probeert naar een medespeler te passen. Mähler heeft problemen om de bal te vangen. Moritz is nu in balbezit. Moritz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meisterliche Könige - Magische Adler 0:1

13e minuut.
Schmittinger geeft een lange en hoge pass. Ibbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibbers speelt de bal door. Scherm rent richting de bal. Scherm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Welfering probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meisterliche Könige - Magische Adler 1:1

18e minuut.
Welfering kan de bal niet met de borst controleren. Neck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergmann. Bergmann krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hagen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahrs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrs geeft een hoge lob. Moritz rent richting de bal. Moritz draait met de bal, schiet en ... Colmsee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meisterliche Könige - Magische Adler 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 62%, Magische Adler 38%.
Meisterliche Könige - Magische Adler 1:2

46e minuut.
Scherm passt de bal in één keer door. Rudschuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudschuck speelt de bal door. Moritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moritz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fechner geeft een hoge lob. Mähler kopt de bal weg. Kohler is nu in balbezit. Moritz is nu in balbezit. Moritz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Baierl speelt de bal door. Ibbers rent richting de bal. Ibbers passt de bal in één keer door. Scherm rent richting de bal. Scherm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 39%, Magische Adler 61%.
Meisterliche Könige - Magische Adler 1:2