Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krankhafte Esel Heftige Füchse
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap. Teemann kopt de bal weg. Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Weishahn is nu in balbezit. Weishahn geeft de bal voor. Fröhlich kopt de bal weg. Wutz is nu in balbezit. Wutz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Weishahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishahn geeft een lange en hoge pass. Wutz probeert naar een medespeler te passen. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jessberger probeert de bal aan de voet te houden. Templin rent richting de bal. Weishahn is nu in balbezit. Templin onderschept slim de pass. Templin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Esel - Heftige Füchse 1:0

29e minuut.
Erhardt is nu in balbezit. Erhardt probeert naar een medespeler te passen. Bärwald is nu in balbezit. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Laun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oberscheidt. Laun raakt geblesseerd tijdens het duel. Laun met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gade de bal. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Esel 51%, Heftige Füchse 49%.
Krankhafte Esel - Heftige Füchse 1:0

53e minuut.
Schoofs geeft een hoge lob. Inworp. Reich met de inworp. Templin met een sublieme pass. Bärwald geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Erhardt is nu in balbezit. Wolterink verovert de bal door een tackle van achteren. Wolterink passt de bal in één keer door. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich draait met de bal, schiet en ... Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wutz geeft een hoge lob. Oberscheidt kopt de bal weg. Laun is nu in balbezit. Laun haalt uit met een fantastische trap. Nath probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wutz neemt de hoekschop. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich haalt uit met een fantastische trap. Janert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krankhafte Esel - Heftige Füchse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Esel 50%, Heftige Füchse 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krankhafte Esel - Heftige Füchse 1:1