Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schuldige Artilleristen Ölige Kartoffeln
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Valke onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakobi. Valke raakt geblesseerd tijdens het duel. Schnuphase met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vetter de bal. Croy is nu in balbezit. Croy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Artilleristen - Ölige Kartoffeln 1:0

25e minuut.
Wunderlich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Croy de bal. Croy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Artilleristen - Ölige Kartoffeln 2:0

30e minuut.
Valke passt de bal zonder na te denken. Skela geeft een hoge lob. Croy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetter draait met de bal, schiet en ... Kleber bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeckle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sundermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundermann geeft een lange en hoge pass. Vetter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kleber trapt de bal weg. Schnuphase kopt de bal weg. Surmann rent richting de bal. Croy onderschept slim de pass. Croy schiet op doel. Kleber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kleber niet meer kan verder spelen. Cornelius komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Jungnickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase onderschept slim de pass. Schnuphase passt de bal in één keer door. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jungnickel is nu in balbezit. Croy rent richting de bal. Croy geeft de bal voor. Vetter is nu in balbezit. Vetter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundermann verovert de bal door een tackle van achteren. Sundermann speelt de bal door. Vetter is nu in balbezit. Vetter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Artilleristen 33%, Ölige Kartoffeln 67%.
Schuldige Artilleristen - Ölige Kartoffeln 2:0

56e minuut.
Jakobi kopt de bal weg. Capellan rent richting de bal. Tempelmann rent richting de bal. Jakobi is nu in balbezit. Jakobi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase geeft een lange en hoge pass. Sundermann rent richting de bal. Sundermann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vetter rent richting de bal. Vetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schuldige Artilleristen - Ölige Kartoffeln 3:0

79e minuut.
Valke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiller met een snelle inworp. Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schuldige Artilleristen 46%, Ölige Kartoffeln 54%.
Schuldige Artilleristen - Ölige Kartoffeln 3:0