Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Obstbäume Scheidungswillige Brillengläser
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Knost haalt uit met een fantastische trap. Garg kan de bal niet met de borst controleren. Jülkenbeck is nu in balbezit. Jülkenbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Obstbäume - Scheidungswillige Brillengläser 0:1

11e minuut.
Jetten geeft de bal voor. Lammerschmidt krijgt zijn hoofd ertegen. Redder kopt de bal weg. Lammerschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Redder geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noske zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernst rent richting de bal. Ernst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Obstbäume - Scheidungswillige Brillengläser 1:1

18e minuut.
Knost met een sublieme pass. Gackenheimer is nu in balbezit. Gackenheimer passt de bal in één keer door. Jülkenbeck is nu in balbezit. Jülkenbeck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gackenheimer passt de bal zonder na te denken. Jülkenbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülkenbeck passt de bal zonder na te denken. Knost bereikt de bal nog maar net als eerste. Knost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Knost verovert de bal door een tackle van achteren. Knost probeert naar een medespeler te passen. Garg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülkenbeck onderschept slim de pass. Jülkenbeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Napoleone geeft een hoge lob. Inworp. Härtel met een snelle inworp. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Obstbäume 57%, Scheidungswillige Brillengläser 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Obstbäume - Scheidungswillige Brillengläser 1:1

50e minuut.
Neuschäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst onderschept slim de pass. Ernst probeert naar een medespeler te passen. Lammerschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bollmann passt de bal zonder na te denken. Härtel rent richting de bal. Jaspers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaspers krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bantle trapt de bal weg van het doel. Ernst kopt de bal weg. Neuschäfer heeft problemen om de bal te vangen. Noske is nu in balbezit. Noske schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ernst rent richting de bal. Härtel rent richting de bal. Ernst probeert naar een medespeler te passen. Lammerschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammerschmidt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jetten passt de bal met de wreef. Härtel rent richting de bal. Jaspers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaspers krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Obstbäume 46%, Scheidungswillige Brillengläser 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Obstbäume - Scheidungswillige Brillengläser 1:1