Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ölige Kartoffeln Rauhe Sonnen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Pociask geeft de bal voor. Inworp. Huth met de inworp. Jakobi is nu in balbezit. Jakobi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Still bokst de bal weg.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Huth de bal onder controle te krijgen. Wallerang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huth onderschept slim de pass. Huth geeft een hoge lob. Capellan krijgt zijn hoofd ertegen. Still probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pociask bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi onderschept slim de pass. Jakobi passt de bal in één keer door. Capellan is nu in balbezit. Capellan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Kartoffeln - Rauhe Sonnen 1:0

41e minuut.
Still met een harde bal richting middenveld. Hiegel is nu in balbezit. Hiegel passt de bal in één keer door. Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan draait met de bal, schiet en ... Still probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Kartoffeln 35%, Rauhe Sonnen 65%.
Ölige Kartoffeln - Rauhe Sonnen 1:0

47e minuut.
Pinder met een sublieme pass. Jungnickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungnickel passt de bal met de wreef. Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi schiet op doel. Still kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Huth probeert naar een medespeler te passen. Jakobi rent richting de bal. Jakobi passt de bal met de wreef. Capellan is nu in balbezit. Capellan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Kartoffeln - Rauhe Sonnen 2:0

64e minuut.
Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi schiet op doel. Still maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ölige Kartoffeln - Rauhe Sonnen 3:0

82e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann passt de bal zonder na te denken. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobi rent richting de bal. Jakobi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ölige Kartoffeln 36%, Rauhe Sonnen 64%.
Ölige Kartoffeln - Rauhe Sonnen 3:0