Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Könige Schuldige Artilleristen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Schnuphase probeert naar een medespeler te passen. Croy bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy passt de bal met de wreef. Hundt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hundt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Valke rent richting de bal. Stauf verovert de bal door een tackle van achteren. Stauf passt de bal zonder na te denken. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tobler kopt de bal weg. Valke rent richting de bal. Hagemeier begaat een overtreding. Hagemeier krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Valke met een sublieme pass. Schnuphase is nu in balbezit. Fehrenbach speelt de bal door. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fehrenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Croy rent richting de bal. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy onderschept slim de pass. Croy draait met de bal, schiet en ... Wolle bokst de bal weg.

33e minuut.
Tobler is nu in balbezit. Frey rent richting de bal. Tobler verovert de bal door een tackle van achteren. Tobler speelt de bal door. Croy geeft de bal voor. Wolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Tobler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagemeier rent richting de bal. Tobler begaat een overtreding. Tobler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Könige 59%, Schuldige Artilleristen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Könige - Schuldige Artilleristen 0:0

50e minuut.
Valke is nu in balbezit. Hagemeier onderschept slim de pass. Schnuphase schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schnuphase krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fehrenbach rent richting de bal. Fehrenbach passt de bal met de wreef. Stauf rent richting de bal. Hagemeier is nu in balbezit. Hagemeier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Könige 46%, Schuldige Artilleristen 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Könige - Schuldige Artilleristen 0:0