Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Füchse Grauenvolle Kerne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Juchems kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tuncer de bal onder controle te krijgen. Fauth rent richting de bal. Fauth draait met de bal, schiet en ... Riller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Schroth met een sublieme pass. Perchtold rent richting de bal. Schulze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schulze krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Reichenau kopt de bal weg. Daar is Helmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberladstätter rent richting de bal. Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Füchse - Grauenvolle Kerne 1:0

27e minuut.
Perchtold met de inworp. Maibach geeft de bal voor. Eilhoff controleert de bal met de borst. Balent is nu in balbezit. Balent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Füchse 50%, Grauenvolle Kerne 50%.
Tapfere Füchse - Grauenvolle Kerne 1:0

64e minuut.
Helmes rent richting de bal. Helmes passt de bal zonder na te denken. Reichenau rent richting de bal. Reichenau haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Füchse - Grauenvolle Kerne 2:0

67e minuut.
Peper onderschept slim de pass. Peper met een sublieme pass. Schroth is nu in balbezit. Reichenau onderschept slim de pass. Reichenau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Eilhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent verovert de bal door een tackle van achteren. Balent passt de bal in één keer door. Reichenau rent richting de bal. Reichenau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Schroth probeert de bal met de borst te controleren. Balent verovert de bal door een tackle van achteren. Balent speelt de bal door. Daar is Reichenau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichenau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Füchse - Grauenvolle Kerne 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Füchse 38%, Grauenvolle Kerne 62%.
Tapfere Füchse - Grauenvolle Kerne 3:0