Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Büffel Tapfere Füchse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nusser rent richting de bal. Nusser passt de bal in één keer door. Maibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Daumann onderschept slim de pass. Daumann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Taucher is nu in balbezit. Helmes verovert de bal door een tackle van achteren. Helmes met een sublieme pass. Reichenau rent richting de bal. Reichenau haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Helmes met een sublieme pass. Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. Balent met een sublieme pass. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Haefke heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Tapfere Füchse 0:1

33e minuut.
Haefke onderschept slim de pass. Maibach verovert de bal door een tackle van achteren. Maibach speelt de bal door. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helmes neemt de hoekschop. Spielmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 68%, Tapfere Füchse 32%.
Genußvolle Büffel - Tapfere Füchse 0:1

71e minuut.
Riller geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eschenlohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr schiet op doel. Vorbeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genußvolle Büffel - Tapfere Füchse 1:1

74e minuut.
Hand heeft problemen om de bal te vangen. Hand met een sublieme pass. Haefke heeft problemen om de bal te vangen. Reichenau rent richting de bal. Reichenau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Riller speelt de bal door. Eschenlohr rent richting de bal. Daumann is nu in balbezit. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Helmes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balent rent richting de bal. Balent haalt uit met een fantastische trap. Hand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Tapfere Füchse 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 67%, Tapfere Füchse 33%.
Genußvolle Büffel - Tapfere Füchse 1:2