Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Klingen Fortuna Wölfe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ascherl de bal onder controle te krijgen. Pilcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilcher passt de bal zonder na te denken. Gansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:1

14e minuut.
Pilcher met een sublieme pass. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettrich onderschept slim de pass. Gansen is nu in balbezit. Gansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Heyer geeft een hoge lob. Pilcher kopt de bal weg. Daar is Traxinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dörfel is nu in balbezit. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider met een sublieme pass. Gansen rent richting de bal. Gansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gansen probeert naar een medespeler te passen. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric geeft een lange en hoge pass. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:2

38e minuut.
Röpnack geeft de bal voor. Jahnschneider kopt de bal weg. Gansen is nu in balbezit. Gansen draait met de bal, schiet en ... Grassow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:3

42e minuut.
Bader met een sublieme pass. Mainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainz probeert naar een medespeler te passen. Gaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 52%, Fortuna Wölfe 48%.
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:3

53e minuut.
Klungelig pakt Pilcher de bal. Ascherl rent richting de bal. Gaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl is nu in balbezit. Ascherl draait met de bal, schiet en ... Janert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Heyer geeft de bal voor. Traxinger rent richting de bal. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Grassow de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:4

62e minuut.
Ascherl heeft problemen om de bal te vangen. Iffland is nu in balbezit. Iffland probeert naar een medespeler te passen. Gaar rent richting de bal. Gaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iffland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Horst rent richting de bal. Horst geeft de bal voor. Daar is Oettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:5

81e minuut.
Jahnschneider springt en kopt de bal. Oettrich kopt de bal weg. Klungelig pakt Bader de bal. Gansen rent richting de bal. Gansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 55%, Fortuna Wölfe 45%.
Große Klingen - Fortuna Wölfe 0:5